Ordinul 1.503/2017 privind modificarea Ordinului ministrului mediului si gospodaririi apelor nr. 578/2006 pentru aprobarea Metodologiei de calcul al contributiilor si taxelor datorate la Fondul  pentru Mediu

decembrie 30th, 2017   •   no comments   

In data de 28 Decembrie 2017 a fost adoptat Ordinul 1.503/2017 privind modificarea Ordinului ministrului mediului si gospodaririi apelor nr. 578/2006 pentru aprobarea Metodologiei de calcul al contributiilor si taxelor datorate la Fondul  pentru Mediu

 

Accesand link-urile de mai jos veti putea vizualiza:

ANALIZA comparata a modificarilor prevazute in noul ordin, modificari cu impact in managementul ambalajelor si in activitatea Organizatiilor de Transfer de Responsabilitate.

 

ANALIZA comparata a modificarilor prevazute in noul ordin, modificari cu impact in managementul ambalajelor    

 

ANALIZA comparata a modificarilor prevazute in noul ordin, modificari cu impact in declararea pungilor de plastic si plata eco-taxei. 

 

In prima coloana a fiecarui document se regaseste vechiul ordin, in a doua coloana (marcata cu galben) proiectul supus dezbaterii publice iar in a treia coloana (marcata cu bleu) forma finala a proiectului adoptat.

 

 

 

Despre autor:

Marius Brinzea  detine o experienta manageriala de peste 22 de ani, este absolvent al ProgramuluiMarius Brinzea “Competitive Strategy” in cadrul INSEAD, a activat in pozitii manageriale atat in Romania cat si in strainatate asigurand consultanta  si implicadu-se intr-o serie de proiecte in Europa, SUA si America de Sud.

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *