Despre noi

Perspectiva strategica

  • Sustinem companiile locale in anticiparea impactului globalizarii asupra pietei locale  si reinventam solutii la aceste provocari din ce in ce mai complexe.
  • Identificam avantaje competitive pe lantul valoric, analizand sistemul concurențial si dinamica pietei. Identificam riscurile si oportunitatile, resursele si competentele ce permit obtinerea unor rezultate net superioare.
  • Dezvoltam parteneriate pe termen lung, apreciem cunostintele si experienta clientilor si ne simtim privilegiati cand acestia impartasesc cu noi realizarile si provocarile cu care se confrunta.

Valoare si inovatie

  • Generam valoare nu doar profit, Eforturilor noastre sunt dedicate schimbarii mentalitatii si regandirii modelelor de afaceri in scopul cresterii gradului de competitivitate.
  • Inovam si generam schimbare. Fiecare client este unic si in consecinta nu putem aplica doar cele mai bune practice, trebuie in permanenta sa reinventam. Viitorul apartine companiilor care se adapteaza si fac schimbari.
  • Succesul nostru se masoara in succesul clientilor nostri. Punem la dispozitia clientilor toate resursele de care dispunem si ne implicam in

Integritate

  • Facem doar promisiunile pe care le putem indeplini. Luam decizii obiective doar pe date valide, analize riguroase, perspective externe, cauze profunde si abordari logice explicite.

Comunitate

  • Ne ingrijim de comunitatea locala si sprijinim eforturile depuse de clientii nostri in interesul comunitatii. Dezvoltam solutii pentru minimizarea impactului afacerii asupra mediului inconjurator.

Fondator

Marius Cristian Brinzea, INSEAD

Cu o experienta manageriala de peste 24 de ani, Marius Brinzea detine o vasta expertiza in domeniul strategiei, marketingului și inovarea modelelor de afaceri, avand abilitatea demonstrata de a construi strategii competitive sau de a a dezvolta noi modele de afaceri.

Este absolvent al Programului Executiv INSEAD – Fontainebleau (Franța) 2015 si al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si este specializat in inovarea modelelor de afaceri la Berlin – Strategyzer 2018.

A activat atat in tara cat si in strainatate, unde a coordonat proiecte internationale si a condus echipe multinaționale. Ca si consultant, a fost implicat intr-o serie de proiecte transfrontaliere (Europa, America de Nord și America de Sud), proiecte legate de strategii competitive, sustenabilitate sau Economia Circulara.

Recunoscut ca si lider si ganditor strategic in domeniul sustenabilitatii, Marius Brinzea este specializat maximizarea potentialului existent si pe ințelegerea oportunitatilor viitoare, fie ca este vorba de consolidarea capacitatilor existente, modele de afaceri inovatie sau intrarea pe noi piete.