Costuri reciclare ambalaje

 

ANALIZE, COSTURI RECICLARE AMBALAJE

Marius Brinzea

Christian Morris Consultancy ofera gratuit Producatorilor, Colectorilor si Reciclatorilor INSTRUMENTE pentru gestionarea solutiilor de reciclare a ambalajelor (costuri reciclare ambalaje – OTR, individual, taxe AFM) precum si o serie de ANALIZE privind evolutia pietei de reciclare a deseurilor de ambalaje.

 


 

 BENEFICII:

 


 

SCURTA DESCRIERE:

Analiza integrata: costuri reciclare ambalaje

analiza integrata cost-eficienta reciclareAcest instrument asigura managementul integrat a 5 solutii de reciclare (3 contracte reciclare individuala, 2 contracte OTR si taxe AFM). Companiile pot identifica vulnerabilitatile si riscurile specifice fiecarei solutii de reciclare si pot adopta, in timp util, masurile ce se impun.

Solutiile de reciclare sunt analizate din doua perspective:

Simulator taxe AFM 60″

simulator taxe afme 60Simulatorul este recomandat companiilor care nu au indeplinit in totalitate obiectivele de reciclare si doresc sa previzioneze valoarea taxelor AFM.

In maxim 60 de secunde simulatorul Taxe AFM 60” ofera producatorilor / importatorilor de produse ambalate posibilitatea de a:

Simulator Reciclare Individuala 60”

simulator reciclare individualaSimulatorul Reciclare Individuala 60”este destinat PRODUCATORILOR, COLECTORILOR si RECICLATORILOR pentru gestionarea solutiilor de reciclare individuala.

Se pot identifica cantitatile de deseuri de ambalaje, pe tip de material, necesare pentru indeplinirea obiectivelor minime de reciclare si a obiectivelor globale de reciclare. Concomitent pot fi identificate si costuri de reciclare ambalaje specifice fiecarei solutii individuale. Simulatorul calculeaza inclusiv valoarea taxelor AFM in caz de non-performanta.

 

Simulator Costuri OTR 30”

simulator costuri otr 30Simulator Costuri OTR 30” instrumentul PERFECT pentru monitorizare costuri reciclare ambalaje.

Inserand doar cantitatile de ambalaje introduse pe piata se pot evalua costuri reciclare ambalaje cu cateva din OTR-urile active. In functie de datele introduse instrumentul genereaza o reprezentare grafica sugestiva (chart).

Tarifele practicate de catre organizatiile de transfer sunt permanent updatate. Rezultatele pot fi salvate, printate si previzualizate.

Site-ul va publica o serie de analize extrem de utile in anticiparea evolutiei viitoare a pietei de reciclare din Romania.

 


 

Toate datele utilizate in simulatoare sunt integrate in Rezultate TOTALE, si pot fi previzualizate (PREVIEW), SALVATE sau PRINTATE. Pot fi analizate multiple situatii (lunare, trimestriale, etc.) si se pot simula scenarii viitoare privind costurile de reciclare.

Cititi cu atentie INSTRUCTIUNI si UTILITATE din meniul fiecarei solutii de reciclare.